About

74986_534859886526433_1917032835_nРадостина Циркова. 25. Няма да описвам себе си с повече думи, защото това, което ще споделям в този така наречен „блог“ ще разкаже достатъчно за мен. Пиша отдавна. За удоволствие. Споделям своите виждания и впечатления – за всичко, на което ставам свидетел всеки ден. Не членувам в политическа партия или в младежка организация, и не ми заплащат за написаното.

Тук няма да може да четете за домашни любимци, фитнес режими, съвети за красота или зодиакални знаци. Не създавам този импровизиран сайт за определена аудитория. Стремя се към всички хора, на които им харесва да четат за действителността. Отправям покана към тези, които искат да се посмеят, да иронизират, и дори понякога да се натъжат (кой знае?) да посещават този сайт.

Претендираме, че живеем в свободен свят и всеки има право да бъде несъгласен с написаното тук. Моля само за размърдване на мозъчните гънки и градивна критика. Не толерирам политически обвързани младежи и лица, дървени философи или елементарни и неграмотни послания от вида на : „нека само не се оплакваме по сайтове, а да направимЕ нещо.“ На подобни хора препоръчвам да се спират на орГиналната българска бълвоч, която призовава към оптимизъм, има я в излишък.

Толкова. Оттук нататък – ще се радвам да споделяме заедно мнения и коментари. За останалите важи една от любимите ми фрази, на Радой Ралин, служеща за въведение в този блог:

„Как ме мъчи всеки ден, тоз въпрос трагичен: ем да бъда откровен,  ем да бъда симпатичен?…“

Приятно четене!

Р.Ц.

Вашият коментар

Website Powered by WordPress.com.

Нагоре ↑